Calista van Haastert

Jullie eigen trouwambtenaar

Hoe werk ik?

Een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag is de huwelijksvoltrekking. Ondanks het officiële karakter hiervan, vind ik het een uitdaging er een gezellige, ongedwongen en blije plechtigheid van te maken met veel ruimte voor persoonlijke wensen, humor en ideeën. Vanzelfsprekend is er aandacht en ruimte in mijn speech voor familie, getuigen en vrienden.

Kinderen zijn voor mij altijd een belangrijk onderdeel van de plechtigheid en betrek ik er graag bij.

Willen jullie muziek , elkaar toespreken, iemand een gedicht of lied laten voordragen of de ringen laten geven, het zijn allemaal mogelijkheden die ik in het kennismakingsgesprek graag met jullie bespreek.

Een aantal weken voor jullie huwelijk, nodig ik jullie bij mij thuis uit voor het kennismakingsgesprek. Ik woon in Groningen, maar ben ook regelmatig een aantal dagen in het midden van het land en kan jullie daar ook ontmoeten.

Sfeer proeven?

Om een eerste indruk van mijn manier van werken te krijgen zijn jullie altijd welkom om een keer te komen kijken bij een huwelijk wat ik voltrek. Om de sfeer te proeven en te kijken of mijn manier van werken jullie aanspreekt.

Lieve Calista,
Hein en ik willen je enorm bedanken voor de prachtige ceremonie. We hebben enorm genoten en krijgen waanzinnige feedback van mensen. Het klappen in de kerk was inderdaad heel gezellig en de brieven zo bijzonder. Je hebt een werkelijke gave om mensen bij elkaar te brengen. Ik denk dat je voor toekomstige huwelijken uit onze vriendengroep nog vaak gebeld zult worden. Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot ziens.
Met warme groet,

Nadine en Hein

Grouw Sint Pieterkerk 25 augustus 2018

Dag Calista,
Inmiddels alweer een ruime maand geleden, maar we wilden je ook via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor je leuke en enthousiaste manier van 'trouwen'. Wij (en met ons onze familie en vrienden) hebben er heel erg van genoten, je was een fijne ambtenaar. In de bijlage nog een stralende foto van jou, gemaakt door onze fotograaf.

Hartelijke groet, ook namens Maira,

18 juli 2018

Hoi Calista!
Wat een ceremonie, we vonden het ontzettend bijzonder. Met een buitengewoon groot compliment voor jouw mensenkennis en de manier waarop je dit alles weet te verwoorden, onwaarschijnlijk knap!
We hebben enorm genoten, absolute hoogtepunt van onze trouwdag. Je hebt een heel fijne uitstraling die vertrouwd aanvoelde.

Ontzettend bedankt!!

Liefs Robin & Marloes