Calista van Haastert

Jullie eigen trouwambtenaar

Lieve Calista,
Hein en ik willen je enorm bedanken voor de prachtige ceremonie. We hebben enorm genoten en krijgen waanzinnige feedback van mensen. Het klappen in de kerk was inderdaad heel gezellig en de brieven zo bijzonder. Je hebt een werkelijke gave om mensen bij elkaar te brengen. Ik denk dat je voor toekomstige huwelijken uit onze vriendengroep nog vaak gebeld zult worden. Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot ziens.
Met warme groet,

Nadine en Hein

Grouw Sint Pieterkerk 25 augustus 2018

Dag Calista,
Inmiddels alweer een ruime maand geleden, maar we wilden je ook via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor je leuke en enthousiaste manier van 'trouwen'. Wij (en met ons onze familie en vrienden) hebben er heel erg van genoten, je was een fijne ambtenaar. In de bijlage nog een stralende foto van jou, gemaakt door onze fotograaf.

Hartelijke groet, ook namens Maira,

18 juli 2018

Hoi Calista!
Wat een ceremonie, we vonden het ontzettend bijzonder. Met een buitengewoon groot compliment voor jouw mensenkennis en de manier waarop je dit alles weet te verwoorden, onwaarschijnlijk knap!
We hebben enorm genoten, absolute hoogtepunt van onze trouwdag. Je hebt een heel fijne uitstraling die vertrouwd aanvoelde.

Ontzettend bedankt!!

Liefs Robin & Marloes