Calista van Haastert

Jullie eigen trouwambtenaar

Wat zijn de mogelijkheden?

In Nederland kun je trouwen op vele lokatie's maar misschien willen jullie liever trouwen op een zelf gekozen lokatie of zelfs in het buitenland. Als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan ik in het hele land huwelijken voltrekken.

Als je naast het 'standaard huwelijk voor de wet' nog een bijzondere belevenis van je huwelijksvoltrekking wilt maken kan ik dit voor je invullen. Je kan je eigen ceremonie in het bijzijn van alle familie en vrienden op elke gewenste lokatie laten plaatsvinden. Een groot of klein gezelschap, binnen of wellicht in de open lucht, 's avonds, in het weekend of op feestdagen.

Wat kost het?

Natuurlijk willen jullie weten wat de kosten zijn. Op basis van jullie wensen en mijn voorbereidingstijd zal ik een tarief samenstellen. Dit is afhankelijk van de tijd die ik denk nodig te hebben voor mijn speech, de dag van de week, tijdstip en plaats waar jullie trouwen.

Naar aanleiding van ons eerste contact, meestal is dit per telefoon, zal ik de kosten overzichtelijk maken in een offerte.

Na dit geweldige weekend zijn we weer een beetje bijgekomen van alle feestelijkheden. Wij wilden je even hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie die we hebben gehad.

Wij vonden het heel indrukwekkend en tegelijk ook heel relaxed. Ook de fam en vrienden hadden niks anders dan lof over de ceremonie en de manier hoe je het allemaal deed. Dit was de start van een ongelooflijk mooi weekend. Wij zijn daarna naar Ameland vertrokken en hebben daar ook nog 2 fantastische dagen gehad onder winterse omstandigheden. Met de nodige anekdotes, teveel om op te noemen

Calista wij wensen jou en je familie hele mooie feestdagen en we zullen je mooie woorden nooit vergeten.

Lieve Calista,
Hein en ik willen je enorm bedanken voor de prachtige ceremonie. We hebben enorm genoten en krijgen waanzinnige feedback van mensen. Het klappen in de kerk was inderdaad heel gezellig en de brieven zo bijzonder. Je hebt een werkelijke gave om mensen bij elkaar te brengen. Ik denk dat je voor toekomstige huwelijken uit onze vriendengroep nog vaak gebeld zult worden. Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot ziens.
Met warme groet,

Nadine en Hein

Grouw Sint Pieterkerk 25 augustus 2018

Dag Calista,
Inmiddels alweer een ruime maand geleden, maar we wilden je ook via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor je leuke en enthousiaste manier van 'trouwen'. Wij (en met ons onze familie en vrienden) hebben er heel erg van genoten, je was een fijne ambtenaar. In de bijlage nog een stralende foto van jou, gemaakt door onze fotograaf.

Hartelijke groet, ook namens Maira,

18 juli 2018

Hoi Calista!
Wat een ceremonie, we vonden het ontzettend bijzonder. Met een buitengewoon groot compliment voor jouw mensenkennis en de manier waarop je dit alles weet te verwoorden, onwaarschijnlijk knap!
We hebben enorm genoten, absolute hoogtepunt van onze trouwdag. Je hebt een heel fijne uitstraling die vertrouwd aanvoelde.

Ontzettend bedankt!!

Liefs Robin & Marloes